Marianne Olssons Minnesfond

Marianne var under sina levnadsår en hängiven Dvärgpinscher människa, hon ägnade sin tid till både träning och tävling med sina hundar.

Hennes hundar betydde allt för henne.

Hon var under många år Klubbens revisor och gjorde sig vida känd genom att under nästan 10 år arrangera det populära och välbesökta DP-Racet.

På årsmötet 2013 tilldelades Marianne klubbens fina utmärkelse Årets Medlem för sitt engagemang för Rasen.

Sommaren 2018 fick klubben mottaga ett arv efter Marianne Olssons bortgång.

Fonden instiftades av Dvärgpinscherklubbens styrelse den 2018-09-27 till minne av Marianne Olsson.

Fondens ändamål är att stödja Dvärgpinscherklubbens olika medlemsaktiviteter samt rasens hälsoarbete.

Fondstyrelsen består av

Maj Flodin

Sabina Andersson

Heidi Westman

Medel ur fonden kan ansökas av medlemmar i Dvärgpinscherklubben!

. Ansökningarna behandlas och beslutas av Dvärgpinscherklubbens fondstyrelse.

Beslut tillkännages senast 30 dagar efter ansökan. .

Kom ihåg att skicka in ansökan i god tid!

Lämna en minnesgåva

Genom att lämna en gåva till Minnesfonden kan ni visa er uppskattning.

. Passar fint till bemärkelsedagar, som avtackning eller vid någons bortgång.

Gåvosumman sätts in på Bankkonto 8147-1,6941488022,

ange "Minnesfond" och ditt namn.

Allt material och bilder på denna domänadress tillhör Dvärgpinscherklubben och klubben har © på allt

Acceptera